Соопштение

Почитувани,

Следејќи ги препораките на Владата, односно Согласно Извадок од нацрт – записникот од Деветнаесеттата седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на 14 Март 2020 година, точка 13, со која се препорачува на сите работодавачи, во зависност од типот на работата да ја организираат работата и начинот на работа на вработените лица, преку работа од дома, без да се наруши редовното и нормалното функционирање на институцијата, Државниот просветен инспекторат Ве замолува претставките да ги доставувате во електронска форма на следнава електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доколку имате дополнителни прашања обратете се на следниве телефонски броеви:

076 485035 Валерија Анастасова

076 446107 Бесим Алија

076 446 125 Јане Николовски

Наши соработници:

01-MON-baner2-za-dpi  02-DIC-baner-za-dpi  03-BRO-baner-za-dpi  CSOO-14-web  

04-eDnevnik-baner-za-dpi   05-plagijati-baner-za-dpi  06-naukaMK-baner-za-dpi  07-patent-baner-za-dpi  

08-1000knigi-baner-za-dpi  09-npro-baner-za-dpi  10-skoool-mk-banr-za-dpi  11-e-ucebnici-baner-za-dpi

Home Новости Соопштение