Визија на Државен просветен инспекторат

Висококвалитетна, стручна, професионална и ефикасна поддршка на позитивните промени на состојбите во образованието во Република Македонија и  адаптирање кон Стратегијата 2020 за образование и обука од Европската Унија.

Повеќе...

Наши соработници:

01-MON-baner2-za-dpi  02-DIC-baner-za-dpi  03-BRO-baner-za-dpi  CSOO-14-web  

04-eDnevnik-baner-za-dpi   05-plagijati-baner-za-dpi  06-naukaMK-baner-za-dpi  07-patent-baner-za-dpi  

08-1000knigi-baner-za-dpi  09-npro-baner-za-dpi  10-skoool-mk-banr-za-dpi  11-e-ucebnici-baner-za-dpi

Home Новости